Новата VRF Smart Connectivity е новата революция за сектора на хотелиерството и търговията на дребно

От пускането на пазара, смартфонът Panasonic Smart Connectivity VRF се оказа много добра добавка за големи сгради, особено в хотели и на пазара на дребно. Това иновативно решение, интегрирано с EcoStruxtureTM на Schneider Electric, създава система за управление на енергията на сградите (BEMS), която оптимизира енергийната ефективност.

A5 Schneider

VRF Smart Connectivity е идеален за хотели, защото, освен че е лесно свързан към съществуваща BEMS, той има ефективен контрол на влажността, който позволява да се поддържа голям комфорт, както и високо качество на въздуха във всяка стая. Интеграцията между BEMS на Schneider Electric и системата за управление на помещенията на хотела позволява на потребителя точно управление на най-важните системи на сградата, като климатизация, осветление, сигурност и електричество, като също така предоставя важна информация за Използването и експлоатацията за намаляване на потреблението на енергия и увеличаване на разходите.

VRF Smart на Panasonic интегрира сензори, които контролират температурата и влажността, както и безжичните сензори ZigBee, които измерват нивата на CO2 в единици PPM (части от хиляди), отваряне и затваряне на прозорци и врати, или човешко присъствие. интуитивно постигане на оптимално ниво на качеството на въздуха (IAQ). Това помага за поддържането на здравословна и комфортна среда за обитателите и спомага за подобряване на удовлетвореността и благосъстоянието на служителите.

Интерфейсът е напълно приспособим, позволява създаването на лимити и предварително програмируеми настройки, които включват фонови цветове, редактируеми съобщения и пълноцветни екрани, които се вписват във всеки интериорен дизайн. Наличен на 22 езика, той благоприятства визуалния контрол за потребителя, което го прави много лесен за настройка и без необходимост от предварителни технически познания.

Новият VRF Smart и Schneider Electric на Panasonic максимизират енергийната ефективност, за да доставят най-високите зелени характеристики на сградата, ключов фактор за постигане на максимални цели за ефективност. Благодарение на простите софтуерни актуализации, технологията може непрекъснато да се подобрява, за да отговори на новите нужди на клиентите на Panasonic, сега и в бъдеще.